Darwin Triple Crown 2022 Schedule & Results

Fans of the highly tuned V8s come to the outskirts of the renowned Hidden Valley Raceway to enjoy the thundering sights and sounds of the perfectly tuned V8s in some of Australia’s greatest weather throughout the winter months!

The Merlin Darwin Triple Crown is going to be even bigger and better in 2022 after the Supercars spectacular return to Hidden Valley in 2021!

PRACTICE 1 VIEW RESULTS
PRACTICE 2 VIEW RESULTS
ARMOR ALL QUALIFYING – RACE 16 (THREE PARTS)SAT 7:45 AM – 8:50 AM
RACE 16SAT 11:25 AM – 12:25 PM
ARMOR ALL QUALIFYING – RACE 17SUN 4:35 AM – 4:45 AM
ARMOR ALL QUALIFYING – RACE 18SUN 4:50 AM – 5:00 AM
RACE 17SUN 7:55 AM – 8:55 AM
RACE 18SUN 11:25 AM – 12:25 PM

Would you like to be a part of the Hidden Valley’s excitement in 2022? One of our pleasant travel consultants will contact you to further discuss our packages and your trip preferences.

Darwin Triple Crown 2022 Schedule & Results

FRIDAY JUNE 17

Start / EndSeriesSessionDurationResults
08:15 – 08:30Support CategoriesPractice – Combined Sedans15 mins
08:50 – 09:20Australian Superbike ChampionshipsFree Practice 130 minsRESULT ›
09:40 – 10:00S5000Practice 120 minsRESULT ›
10:10 – 10:35Porsche Carrera Cup AustraliaPractice 125 minsRESULT ›
10:50 – 11:20Repco Supercars ChampionshipPractice 130 minsRESULT ›
11:45 – 12:15Australian Superbike ChampionshipsFree Practice 230 minsRESULT ›
12:35 – 12:50Support CategoriesQualifying – Combined Sedans15 minsRESULT ›
13:00 – 13:20S5000Practice 220 minsRESULT ›
13:30 – 13:55Porsche Carrera Cup AustraliaPractice 225 minsRESULT ›
14:05 – 14:35Repco Supercars ChampionshipPractice 230 minsRESULT ›
14:55 – 15:30Australian Superbike ChampionshipsFree Practice 335 minsRESULT ›
15:35 – 15:50On Track EntertainmentPillion Rides – Australian Superbike Championship15 mins
16:10 – 16:25On Track EntertainmentEvent Rides – Porsche Carrera Cup Australia15 mins
16:30 – 17:00On Track EntertainmentEvent Rides – Supercars30 mins
18:00 – 21:30On Track EntertainmentDrags Event (ANDRA Sanctioned)XX mins

SATURDAY JUNE 18

Start / EndSeriesSessionDurationResults
07:25 – 08:05Supercars EventsPit Lane Fan Experience40 mins
07:45 – 08:05Supercars EventsSafety and Course Car Experience20 mins
08:10 – 08:20Support CategoriesRace 1 – Combined Sedans6 lapsRESULT ›
08:30 – 08:50S5000Qualifying20 minsRESULT ›
09:10 – 09:30Australian Superbike ChampionshipsQualifying 120 minsRESULT ›
09:35 – 09:50Australian Superbike ChampionshipsQualifying 215 minsRESULT ›
10:10 – 10:30Porsche Carrera Cup AustraliaQualifying20 minsRESULT ›
10:40 – 10:50Support CategoriesRace 2 – Combined Sedans6 lapsRESULT ›
11:00 – 11:25S5000Race 123 laps
11:30 – 11:40Supercars EventsOn Track Entertainment10 mins
11:45 – 12:50Repco Supercars ChampionshipARMOR ALL Qualifying – Race 16 (three parts)50 mins
13:10 – 13:50Australian Superbike ChampionshipsRace 116 laps
14:10 – 14:35Porsche Carrera Cup AustraliaRace 118 laps
15:25 – 16:25Repco Supercars ChampionshipRace 1638 laps
17:20 – 23:00On Track EntertainmentDrags Event (ANDRA Sanctioned)XX mins

SUNDAY JUNE 19

Start / EndSeriesSessionDurationResults
07:05 – 07:25Supercars EventsSafety and Course Car Experience20 mins
07:30 – 07:45Support CategoriesRace 3 – Combined Sedans8 laps
07:55 – 08:20S5000Race 223 laps
08:35 – 08:45Repco Supercars ChampionshipARMOR ALL Qualifying – Race 1710 mins
08:50 – 09:00Repco Supercars ChampionshipARMOR ALL Qualifying – Race 1810 mins
09:00 – 09:10Supercars EventsOn Track Entertainment10 mins
09:15 – 09:40Porsche Carrera Cup AustraliaRace 218 laps
10:00 – 10:40Australian Superbike ChampionshipsRace 216 laps
11:00 – 11:25S5000Race 323 laps
11:55 – 12:55Repco Supercars ChampionshipRace 1738 laps
12:55 – 13:05Supercars EventsOn Track Entertainment10 mins
13:10 – 13:35Porsche Carrera Cup AustraliaRace 318 laps
13:55 – 14:35Australian Superbike ChampionshipsRace 316 laps
15:25 – 16:25Repco Supercars ChampionshipRace 1838 laps

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here